Wetenschap en Dienstverlening

Een deskundige organisatie zoekt naar blijvende innovatiekracht en gedegen kennis binnen een competitief landschap. Maar soms is de route naar duurzame bedrijfsprocessen nog onduidelijk of lijkt er sprake van een blinde vlek.

Met een GreenLeap advies ontstaat zicht op het innovatieproces. Via behapbare pilots wordt opgeschaald naar de juiste formule tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uitdagingen rondom verduurzamingsvraagstukken en de license to operate worden zo voorzien van de laatste kennis.

In het kader van de EU Corporate Social Responsibility Directive (CSRD), de Non-financial reporting directive (NFDR) en de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) levert GreenLeap een bruikbaar inzicht op thema's zoals biodiversiteit en Environmental, Social en Governance criteria. Voor ESG-assurance, accountancy en financiële service instellingen is GreenLeap beschikbaar voor ondersteuning op opdrachtbasis. Verdiepende inzichten worden zo beschikbaar gesteld voor een robuuste duurzaamheidsverslaglegging. Dit garandeert een helder verhaal voor klanten en investeerders.

Valoriseren

Het gebruik van wetenschappelijke inzichten levert een krachtige informatiepositie. Vaak zijn er al onderzoeksresultaten beschikbaar welke in bedrijfsprocessen kunnen worden toegepast.

De eerste stappen zijn dan alleen nog even wennen. GreenLeap treedt op als kennismakelaar en vertaalt de wetenschap van tovenarij naar toepassing. Soms is ook deelname aan onderzoeksprogramma’s een geschikte werkwijze. Voor deze combinatie van bedrijfsdoelstellingen en de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen wordt op aanvraag een passend onderzoek verricht en helpt GreenLeap om de eerste contacten te leggen.